Η τεχνική κατασκευαστική εταιρία “ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ Α.Ε” δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων περισσότερο από 40 χρόνια, με μεγάλη και συνεχή παραγωγή συγκροτημάτων κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων.

Η πολυετής πείρα, οι έμπειροι συνεργάτες-αρχιτέκτονες, πολιτικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί, ειδικοί σύμβουλοι-  καθώς και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό διασφαλίζουν τη σωστή και λεπτομερή κατασκευή κάθε κτιρίου από το στάδιο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού εώς την ολοκλήρωση του έργου. Στόχος μας είναι η υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική, η ποιοτική κατασκευή με αξιόπιστα και σύχγρονα υλικά, αλλά και η λειτουργικότητα των χώρων, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ενεργειακής απόδοσης και αντισεισμικής ασφάλειας . Τέλος, η αποτελεσματική και αξιόπιστη συνεργασία μας με κάθε πελάτη ξεχωριστά αποτελεί βασική συνιστώσα του τρόπου εργασίας μας.

Με συνέπεια στην επαγγελματική παράδοση της οικογένειας, προσχώρηση και της τέταρτης γενιάς στην κατασκευή ακινήτου , στοχεύουμε στην κατασκευή υψηλής ποιότητας κτιρίων εντός του προβλεπόμενου προυπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.

Η φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία έργου συνεπές ως προς τα εξής χαρακτηριστικά:

  • επαρκής και ποιοτικός σχεδιασμός (αρχιτεκτονικός, στατικός, ηλεκτρολογομηχανολογικός)
  • ασφάλεια (πυροπροστασία, αντισεισμική θωράκιση, δίκτυο συναγερμού, ασφάλεια εργαζομένων)
  • υψηλή ποιότητα και αντοχή υλικών, σε συνδυασμό με μια διαχρονική αισθητική
  • οικολογική συνέπεια και βιωσιμότητα
  • επαγγελματισμός και αφοσίωση στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, με σκοπό τις καλύτερες δυνατές λύσεις